Ottobre – Finský časopis se střihy pro děti a ženy

Anglickou verzi populárního finského časopisu OTTOBRE design® se střihy pro děti a ženy si na e-shopu Jiné látky můžete objednávat již od jeho vzniku.

Tento časopis vychází napříč Evropou od roku 2000 a pod názvem Ottobre Kids se specializuje hlavně na dětské střihy a na dětskou módu. 

Časopis Ottobre Woman  se zase specializuje na dámské střihy. 

 

České a slovenské švadlenky v něm najdou přesné střihy, které zaručeně sedí a mnoho neotřelé inspirace. Tyto střihy zvládnou ušít i začínající švadlenky. Časopis je pouze v angličtině, ale nemusíte se bát. Obsah je srozumitelný i pro švadlenky, které anglicky nemluví. Všechny střihy jsou v plných velikostech. Najdete je vytištěné na šesti velkých arších.

Myslete prosím na to, že je u střihů potřeba přidat švové přídavky. Vše je hezky vysvětleno v jednotlivých popiscích a obrázcích.

 

Časopis Ottobre Kids

vychází 4x ročně s kolekcemi Jaro, Léto, Podzim a Zima.

V roce 2022 časopisu Ottobre Kids zatím vyšly tyto čísla:

OTTOBRE / děti JARO 1/2022

OTTOBRE / děti JARO, LÉTO 3/2022

OTTOBRE / děti PODZIM 4/2022

OTTOBRE / děti ZIMA 6/2022 - NOVINKA

 

Časopis Ottobre Woman

vychází 2x ročně s kolekcemi Jaro/Léto a Podzim/Zima.

V roce 2022 časopisu Ottobre Woman zatím vyšly tyto čísla:

OTTOBRE ženy JARO/LÉTO 2/2022

OTTOBRE / ženy PODZIM/ZIMA 5/2022

 

 

Na našem e-shopu najdete ještě speciální číslo Ottobre Family z roku 2018. Tento rodinný časopis vycházel v letech 2017 – 2019 a obsahoval šicí vzory pro celou rodinu včetně vzorů pro muže.

Krejčovské řemeslo a výroba je přirozenou protiváhou dnešnímu životnímu stylu zaměřenému na informační technologie. Aktivity a koníčky typu DIY („Do it yourself“ neboli „udělej si sám“) rychle rostou na popularitě.  Radost z vlastní tvorby a výroby vlastního oblečení stále vzkvétá.

 

Redaktoři časopisu OTTOBRE vytváří moderní střihy na základě komunikace se svými zákazníky a švadlenkami. Při vytváření nových kolekcí spolupracují také s řadou mezinárodních výrobců látek a designérů.

 

Tým časopisu OTTOBRE funguje jako rodinný podnik pod hlavičkou studia Tuumat Oy, přičemž některé z modelek v časopise představují třetí generaci rodiny. Studio zaměstnává 8-10 profesionálů na plný úvazek, kteří jsou zodpovědní buď za kreativu, nebo za distribuci. Spolupracují také s mnoha externími odborníky a freelencery. Výroba jednoho časopisu vyžaduje přispění týmu téměř třiceti lidí. V OTTOBRE se snaží vytvářet nadčasové, praktické střihy, které jsou hravé, veselé a se skandinávským nádechem. Rádi by převážně čtenářkám pomohli k jejich šicím úspěchům a podpořili je v jejich krásném koníčku.

 

Každá švadlenka přeci moc dobře zná ten pocit, když si na sebe dokáže ušít pohodlný, krásný a praktický kousek oblečení s vlastním unikátním designem.

Vaše Jiné látky - Aneta & Hana

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz